Consiliu Director

Adrian-Radu ȘTER – Președinte

13344503_10209401747097935_9149095596869741615_n

Student în anul IV , în cadrul Facultății de Chimie și Inginerie Chimică , la secția Inginerie Biochimică , este o persoana pasionată de chimie și voluntariat încă din anii de liceu .

O persoană sociabilă și deschisă , îi plac experiențele noi . Întâmpină orice provocare ca o nouă oportunitate . Caută mereu sa ajute acolo unde poate , chiar și atunci când timpul nu e in favoarea lui . Îi place să călătorească și să viziteze locuri noi , mai ales cu prietenii .

Face parte din O.S.C. incă din anul I si este voluntar activ , participând la marea majoritate a activităților desfășurate de catre organizație . Este la prima experiență intr-o funcție de conducere și speră să iși ducă mandatul la final respectând tradiția O.S.C.-ului .

Moto : “ Good , better , best . Never let it rest . Don’t stop until your good becomes better , and your better becomes the best .”


Ilie Țăranu – Vicepreședinte

Sunt student în anul IV la specializarea Chimie Alimentară și Tehnologii Biochimice și am început activitățile de voluntariat în urmă cu doi ani de când activez ca și membru activ în cadrul OSC.

Întotdeauna mi-a fost greu să mă descriu întrucât încerc să fiu într-o continuă schimbare în bine pentru a ajunge la cea mai bună versiune proprie.

Pot spune că sunt foarte pasionat de tot ceea ce fac, fie că este vorba de domeniul pe care îl studiez, fie de activitatea din cadrul organizației sau diverse hobby-uri. Pe lângă acest fapt, mă consider o persoană responsabilă ce poate duce la sfârșit orice sarcină asumată.

Îmi place să încerc lucruri noi și să călătoresc sau mai pe scurt zis, îmi place să descopăr lumea, prin oameni și experiențe noi.

Aflat pentru prima dată pe o funcție de conducere sunt conștient că nu aș fi ajuns aici fără ajutorul și motivația oferită de ceilalți membri în decursul celor doi ani, cu care am dus la bun sfârșit numeroase proiecte.

Moto : “ The best way to not feel hopeless is to get up and do something. Don’t wait for good things to happen to you. If you go out and make some good things happen, you will fill the world with hope, you will fill yourself with hope .” Barack Obama


Aiana Melnic – Secretar General

Salutare. Sunt studentă în anul II la specializarea ŞIMON. Mi-am descoperit pasiunea pentru voluntariat şi activiţăţile extracuriculare încă de la vârsta de 13 ani. Dupa 8 ani de voluntariat intens ce au dus la formarea caracterului meu puternic şi uneori impunător, nu ma pot gândi la formularea unui program lunar lipsit de vreo activitate de bine-facere care sa aduca numai lucruri pozitive persoanelor din jurul meu şi a organizaţiei din care fac parte.

Activă, vorbăreaţă, mereu zâmbitoare şi plină de entuziasm, pozitivă şi energică, mi-am propus sa continui şi in facultate cu voluntariatul, intrând în Octombrie 2016 în OSC. Am intrat in departamentul Media&PR, unde in acest an academic am am fost Secretar de Departament. Cu fiecare proiect în care ma implicam, îmi doream tot mai tare să ajung intr-un punct în care îi pot ajuta pe toţi, folosindu-ma de cunoştiinţele acumulate în ultimii ani. Avand suflet de birocrată şi veşnic lucrând ordonat cu un ochi antrenat pentru detalii, am canditat pentru funcţia de Secretar General. În prezent, sper ca în acest mandat să cresc o data cu organizaţia, rămânând tot cu acelasi suflet plin de pasiune pe care îl am de 8 ani încoace.

Motto:” Every man’s work, whether it be literature, or music or pictures or architecture or anything else, is always a portrait of himself.” Samuel Butler


Vlad-Andrei CIMPOEȘU – Manager Activități Academice

Bună, mă numesc Vlad-Andrei Cimpoeșu, sunt student în anul II la specializarea CISOPC.

Perioada în care am fost voluntar în cadrul OSC m-a determinat să acced pentru funcția de manager, întrucât îmi doresc să contribui la extinderea activității academice din cadrul Facultății de Chimie și Inginerie Chimică.

Motivația mea vine din procesul continuu de formare și dezvoltare de care am avut parte, astfel încât voi putea oferi celor pe care îi voi îndruma o perspectivă comprehensivă asupra însemnătății voluntariatului în cadrul organizației. Sunt o persoană comunicativă, dinamică, hotărâtă, cu o mare putere de concentrare, sociabilă, responsabilă, perseverentă, care poate face față presiunilor, interesat de o continuă dezvoltare profesională personala,cât și a organizației în care activez.

Motto-ul preferat: “Dacă A reprezintă succesul în viața, atunci A este egal cu X plus Y plus Z. Munca reprezinta X; Y înseamnă joaca; iar Z să știi să-ți ții gura” Albert Einstein

 


Dumitrița Aura CRIȘAN – Manager Finaciar

Sunt o persoană adaptabila, ambițioasă si perseverentă. Iubesc natura si miscarea. Sunt de părere ca trebuie sa stii cum sa spui lucrurile, dar e mai important cum le faci.


Andrei-Ionuț VIERAȘU – Manager Media & PR

Student în anul II , în cadrul Facultății de Chimie și Inginerie Chimică , la secția Chimie este o persoana activa, implicata, careia ii plac aventurile si provocarile. Ii place sa faca voluntariat pentru ca se regaseste pe sine si pentru ca ii place sa ii ajute pe ceilalti fara a cere nimic in schimb. Face voluntariat inca din 2011 si nu isi poate imagina viata fara el.

Are cateva nelamuriri cum ar fi: “Ce a fost prima oara? Oul sau gaina?”, “De ce alfabetul e ordonat in ordinea actuala?”, dar spera ca o sa afle raspunsul candva.


Diana Roxana ADESPEI- Manager Resurse Umane

Heeei! Numele meu e Adespei Diana-Roxana si sunt studenta in anul III la sectia Chimie. Fac parte din OSC din anul I,acesta fiind locul in care am descoperit voluntariatul alaturi de o echipa distractiva si muncitoare. Sunt un minion energic si plin de entuziasm, sunt ambitioasa, responsabila, prietenoasă si imi place sa fiu cu zâmbetul pe buze toata ziua. Imi iubesc echipa de resurse umane, mainile de aur ale organizatiei care creeaza obiecte deosebite, se implica responsabil in proiecte si tin uniți toti voluntarii