Caravana FCIC

caravana FCICAvantajele chimiei și aplicațiile ei în domeniul ingineriei sunt poate mai puțin cunoscute de elevii din liceu, motiv pentru care recent s-a înființat proiectul Caravanei de promovare a Facultății de Chimie și Inginerie Chimică.

Promovarea Facultății de Chimie și Inginerie Chimică la licee din toată țara este realizată prin intermediul voluntarilor O.S.C., aceștia fiind mereu dornici de a participa la proiecte care le permit să împartă din bucuriile pe care le-au descoperit de-a lungul anilor de studiu în cadrul acestei instituții.

Pentru voluntari, acest proiect înseamnă mai mult decât prezentarea locului ales de ei pentru a se dezvolta personal și profesional, ei mărturisind că și-au dezvoltat capacitățile de a vorbi în public, de a comunica și de a colabora cu ceilalți voluntari, bucurându-se de atmosfera creată la fiecare liceu în parte.

Pentru elevi, este o oportunitate de a interacționa cu studenții și de a afla mai multe despre o eventuală carieră în domeniile chimiei și ingineriei chimice.