Proiecte caritabile

Suflet pentru Suflet & Studenţi pentru Copii

Viaţa de chimist nu reprezintă doar catene, acizi sau baze, ea se demonstrează a fi şi plină de emoţii prin cele 2 proiecte: “Suflet pentru Suflet” şi “Studenţi pentru Copii”. Prin intermediul acestora, noi ne propunem să ajutăm cât mai mulţi copii sau bătrâni ce duc lipsa unor suflete calde în anumite momente ale vieţii.

Astfel, organizăm acţiuni sau evenimente caritabile prin care încercăm să strângem bani, jucării, haine sau alimente neperisabile. La final, pentru a completa imaginea emoțională, o echipă de voluntari petrece o zi cu beneficiarii donațiilor.

Proiectul “Suflet pentru Suflet” are loc în luna decembrie, cu ocazia sărbătorii de Crăciun, dându-ne posibilitatea de a ne arăta sensibilitatea și creativitatea prin cântece de colind, în timp ce prin intermediul “Studenţi pentru Copii” ne deschidem sufletele în faţa celor mai mici decât noi pe care îi vizităm chiar de ziua lor, pe 1 iunie.

În fiecare an ne străduim să fim mai buni, să ajutăm mai mult şi să învăţăm mai bine unii de la alţii, iar pentru a reuși acest lucru avem parte de susținerea colegilor şi a cadrelor academice. Cu toate acestea, oricine este binevenit să ne ajute sau să ni se alăture dacă doreşte ca împreună să “dăruim un zâmbet”!